Lat minuteFacebook Česká verzeEnglish version
CHORVATSKO 2018
Stany, karavany, mobilní domy, PRONÁJEM PARCEL, apartmány

Recenze ostrov Krk

Chcete přidat vlastní recenzi ? Použijte tento formulář.

 

10.9.2017 | Jarošovi Beroun

Dovolenou v kempu Ježevac na ostrově Krk jsme vybrali náhodně na poslední chvíli. Strávili jsme tu s 2 dětmi týden v srpnu. Byli jsme velmi spokojeni a překvapeni jak laskavým přístupem, tak čistotou a vybavením stanů. Poměr cena kvalita = výborný. Po celý pobyt byla majitelka neustále k dispozici. Velké plus, že člověk tím pádem nemusí mít strach z jazykové bariéry. Kemp odpovídal ****, v centru města, spousta vyžití pro děti i rodiče, navíc kousek od pláže s pozvolým vstupem do moře. Ocenily hlavně děti. Určitě můžeme bez obav doporučit!

4.9.2017 | Rodina z Opavska

Vaše recenze: Plný počet bodů, maximální počet hvězdiček a veliká pochvala za péči usměvavé a vždy ochotné pomoci - naší paní Jindřišce!
Všem doporučuji za naši čtyřčlennou rodinu

Radana + kluci

4.7.2017 | Jindřiška Slováčková - cestovní agentura ABC

Milá paní Hanko, děkuji za pěkná slova. Ráda jsem s Vámi byla a pomohla i v tak těžké situaci. Přeji Vám především pevné zdraví! Krk 4.7.2017

4.7.2017 | Hanka a její kluci

Pro nás dovolená v Chorvatsku s Agenturou ABC paní Slováčkové byla jedna z nejlepších, které jsme měli. Vše bylo super. Moc jsme si to užili! Především naši dva malí kluci, kteří by na ostrově nejraději zůstali celé prázdniny. Ale je tu jedna důležitá věc, za kterou bych chtěla paní Slováčkové moc poděkovat. Před odjezdem z dovolené se můj zdravotní stav natolik zhoršil, že byla nutná rychlá lékařská pomoc, a následný převoz do nemocnice Rijeky. Paní Slováčková byla celou dobu s námi, o vše se postarala, překlad, převoz, doprovod,... Bez ní bychom tuto situaci těžko zvládli. Především pro mého manžela a kluky to byly dost stresující chvíle a jen díky paní Slováčkové a jejímu skvělému vlídnému přístupu, vše zvládli. Kluci doteď na ní vzpomínají jako na tu hodnou paní, která jim zachránila maminku ... Takže tímto ještě jednou VELKÉ DÍKY paní Slováčkové. Nejen, že vám zařídí skvělou dovolenou. Bude při vás i v situacích, které nemusíte očekávat.. Moc děkujeme !!!

23.6.2017 | Koloušci, Jižní Čechy

Dovolená v Chorvatsku? Jedině s agenturou ABC paní Slováčkové v kempu Ježevac na Krku.
Kemp je 4* a rozhodně si je zaslouží - nezažila jsem lepší služby, ať se týká jakékoli oblasti života turisty.
Části,kterou doslova HÝČKÁ paní Slováčková bych ještě hvězdičku přidala.
V Chorvatsku jsme byli zatím 3x a vždy u paní Slováčkové.A i když nás svadí zajet a podívat se jinam - nemůžeme si pomoct. Na Krku je nám tak absolutně skvěle, že nikam jinam nechceme. Už teď se těšíme na dovolenou příští rok - zas a znovu a určitě i v dalších letech. Přejeme i do budoucna hodně úspěchů. Je přeci skvělé, když někdo svoji práci doopravdy umí a dělá s láskou. Velký dík od Koloušků z Jižních Čech.

19.6.2017 | Jája a Jirka

Vaše recenze:Jsou to 3 dny co jsme se vrátili z úžasné 14 denní dovolené na Krku z kempu Ježevac..krásné a milé uvítání od paní Slováčkové slibovalo ,že se určitě budeme mět krásně a celou dovolenou si užijeme a taky ,že ano.Byli jsme ubytováni v parádním zařízeném karavanu...skláníme se nad čistotou a vybavením...vše na 1*...sociálky a sprchy-paní uklízečky byli moc šikovné a výsledek byl taktéž 1*....na dovolenou jsme si vzali i kola ,takže ob den jsme vyjížděli za krásami ostrova Krk....to se nedá ani slovy vyjádřit kouzla všech přístavních městeček na ostrově....a potom za odměnu odpočinek na plážích cca 50 m od karavanu skvělé...Dovolená se nám moc líbila...Doporučuji pro rodiny s dětmi...pro cyklisty...i pro turisty..každý tam najde to své a dovolenou si určitě příjemně užije tak jako my...Moc děkujeme J+J

31.10.2016 | Vajdel Vladimir a Falko

Vaše recenze:Kto chce stráviť príjemnú dovolenku v kruhu rodinných dovolenkárov nech si objedná karavan alebo stan u pani Slováčkovej v kempe ježovac.Voda blízko, sociálne zariadenie veľmi čisté, príves pohodlný a má všetko čo potrebujete ku kľudnej dovolenke.Ešte raz ďakujeme.

22.9.2016 | Viktor Hrachovec

Po roční pauze jsme se rozhodli opět využít služeb cestovní agentury paní Slováčkové. Vše už tu bylo popsáno a tak jen rychle zrekapituluji následující. Kemp čistý, ubytování v tzv. "Megáči" (rozumějte karavanu o velikosti XXL) luxusní, a i když jsme Krk navštívili až po sezóně, tak počasí excelentní. Děkujeme za krásnou dovolenou a v roce 2017 nashledanou.

13.9.2016 | Jméno a příjmení Klustovi

Vaše recenze:Byli jsme letos poprvé a byla to překrásná dovolená.Sociálky čisté,voda teplá tekla pořád,moře krásné,vybavení kempu super,městečko hned za rohem,výlet do jeskyně lásky s rybolovem - nezapomenutelný zážitek,a paní Slováčková nejlepší delegátka.Příští rok si tuto dovolenou určitě zopakujeme a ne jenom na týden,ale na 14dní.

17.7.2016 | Vašek Kain

Byl jsem letos poprvé s Braumíkama, viz.ref z 30.3.16. Vše napsali za mě.. mohu jen doporučit! Paní Slováčková bezvadná, kemp super!Určitě se jednou vrátím!

8.7.2016 | Kašperlíkovi

Letosni vyber dovolene dopadl na 1*. S karavanem jsme byli nadmiru spokojeni. Celkovy dojem byl super, blizko ke krasnemu mori, mestecko za rohem, socialni zarizeni VZDY ciste, pani delegatka velmi ochotna a prijemna. Urcite tohle nebyla posledni dovolena v kempu Jezevac :)

30.3.2016 | Braumíci

Loni jsme strávili 11 krásný dní v kempu Ježevac. Dovolenou jsme jeden den vybrali a druhý den odjížděli do nejistoty, zda tam vůbec někdo bude... A byl :-).
VŠE bylo nad naše očekávání !!! Kemp, ubytování i delegátka.
Vzhledem k dvouletému synkovi nás potěšilo, že bylo vše v blízkosti.
1) sociální zařízení (vždy čisté, uklizené, dostatek toaletního papíru, letos využijeme i přebalovací pult pro miminko. Kousek dál od karavanů je sociální zařízení a místnost pro děti :-)).
2) blízkost moře - pro děti jak dělané :-). Drobné oblázky a občas i písek.
3) hřiště a v neposlední řadě zmrzlina :-).
Kemp je dobře vybavený - obchod, hřiště pro děti, dostatek sociálních zařízení, bankomat. Ubytování v karavanu super, dostatek prostoru na spaní i úložného prostoru na oblečení. Karavany ve stínu borovic, velmi příjemné ! Parkování cca do 50 m od karavanů.
Delegátka : Paní Slováčková byla vždy ochotná, vstřícná a hlavně usměvavá. Vše vysvětlila, poradila, pomohla, když bylo třeba. Vždy je znát, když člověk dělá svoji práci s láskou.
Dovolená se nám moc líbila. Letos jedeme znovu a už se moc těšíme. Doporučuji nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro náročnější.

20.9.2015 | Lena Grill mit Freund aus Deutschland

Wir waren dieses Jahr für zwei Wochen im September zum zweiten Mal auf der Insel Krk, Camp Jezevac aber das erste Mal bei ABC im Zelt. Ich muss sagen es war alles super. Wir wurden gleich sehr herzlich von Jindriska empfangen und trotz der Sprachbarrieren hat die Verständigung funktioniert. Im Zelt hat es an nichts gefehlt war alles vorhanden und in gutem Zustand. Die Stadt und der Stand waren wie immer schön. Die Sanitäranlagen in einem Top-Zustand kann man gar nicht anders sagen hier wurde rund um die Uhr geputzt. Jindriska und ihre Familie sind sehr sympatisch und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Also alles in allem ein erholsamer Urlaub und ABC sehr weiter zu empfehlen. Vielen Dank und vielleicht bis zum nächsten Mal :)

14.9.2015 | Leitgebovi

S předchozími recenzemi mohu jen souhlasit. Na Krku jsme byli s rodinou poprvé a byli jsme velmi spokojeni.
Paní delegátka Jindřiška Slováčková, člověk na správném místě, velni ochotná, vstřícná a připravena kdykoliv poradit. Dovolená se nám moc líbila.
Všem doporučujeme!!!
Příští rok určitě na shledanou.

17.8.2015 | Iveta Dostálová s rodinou

Děkujeme za příjemně strávený týden v kempu Ježevac. Všechno bylo naprosto dokonalé, kemp byl dobře vybavený, restaurace, obchody, ubytování v karavanu luxusní, sociální zařízení vždy vzorně uklizené, k moři blízko a krásně teplé. A třešničkou na dortu toho všeho byla paní delegátka Slováčková, člověk na správném místě, ochotná, vstřícná a připravena kdykoliv poradit. Velké poděkování patří i panu řidiči Liborovi Vítkovi. Dovolená se nám všem moc líbila a určitě jsme nebyli v tomto kempu naposled. Všem doporučujeme!!!

2.8.2015 | Kateřina Dostálová

Letos jsem jela s detmi diky me bajecne rodine poprve k mori a zazili jsme tu neuveritelne nadhernou dovolenou :-) Pani Slovackova je uzasny a vstricny clovek, diky ni jsme meli opravdu krasnou dovolenou. Stan ve kterem jsme byli, byl skvely a prostorny. V umyvarce i wc naprosto ciste a udrzovane. V kempu poradek a na plaz kousek. Z me strany muzu jen doporucit, hlavne tem, kteri jedou do kempu poprve, protoze tady budou urcite spokojeni. Budu moc rada, kdyz se k Vam pani Slovackova, tentokrat i s manzelem vratime ;-) Jeste jednou moc dekuji i za moje deti, protoze pro nas to byl luxusni zazitek :-)

30.7.2015 | Renata Kriegerová

Již po deváté s ABC a s paní Slováčkovou, která si zaslouží opětovné naše poděkování za vstřícnost , milé zacházení a ochotu ke všem klientům . Krk je nádherný, péče v kempu vzorná a můžeme všem stoprocentně doporučit.Ideální pro všechny věkové kategorie , nádherné koupání blízko plážě pěkně zařízené karavany.Perfektní dovolená a vřele doporučujeme výlet lodí s rybolovem.Je to nádherný zážitek.

Paní Slováčková ještě jednou díky Renata,Pepa,Honzík a Martin z Prahy

28.7.2015 | Švábovi

Výborná dovolená v kempu Ježevac. Příjemné ubytování v čistém a velice dobře vybaveném karavanu ve stínu borovic. Jak čistota sociálních zařízení, která je opravdu příkladná, tak prostředí celého kempu na velmi vysoké úrovni. Pláže a koupání blizoučko, stejně tak večerní procházky podél přístavu do historického centra města. A v neposlední řadě profesionální, ale hlavně osobní a milý přístup p.Slováčkové je pro nás jistota, že můžeme 100% doporučit našim známým a všem co chtějí strávit příjemnou dovolenou.

19.7.2015 | jakubik rostislav

Zdravím všechny účastníky zájezdu,v pátek jsme se vrátili s ostrova Krk,a musím říct že tak něco neupřimného jsem ješte nezažil musím říct že jsem byl v chorvatsku už po osmé a to ve směs na blind ale tentokrát se třemi dětmi takže jsem dal na recenzi jak je vše úžasné,paní Slováčková ví všechno všude byla a od všeho má klíče a kde nebyla tam se chystá veškeré informace paní J jsou ryze zcestné a podložené víceméně jedna paní povidala.v podstatě co si nenajdete nemáte,jsem si jistý že s ck ABC již nikam. abych jen nekritizoval moře ciste,socialky paradni,restaurace jezavec za jedna změní eura za dobrou cenu,hezké město viděli jsme nad stany poletovat netopýry spousta racků a taky malé hadě asi užovka přeji všem krásnou dovolenou ať už jedou kamkoli ale zeptejte se raději souseda nežli dobře psané recenze jednou
rukou a dramatickým slovosletem s pozdravem r.j.

25.6.2015 | Pavla Škodová

Touto cestou chceme poděkovat za super dovču - o naši spokojenost se postarala jak paní Slováčková (opravdu "vymazlené", čisťounké a dobře vybavené karavany, příjemný, milý přístup, dobré rady a ochota pomoci a doporučit to nejlepší), tak krásné prostředí kempu i jeho výhodná poloha blízko města: vyzvedla bych hlavně čisté sociálky v blízkosti karavanů (uklízí tam snad po každé, když se někdo vysprchuje :-), ale i příjemný chládek borovic, možnost nakoupit si to nejnutnější v místě (pečivo, ovoce, občerstvení) a ocenili jsme i nabízený program pro děti (sice je program spíše pro děti od 4 let výše, ale i když naší dcerce nejsou ani 2 roky, řádila na večerní dětské diskotéce jak divá). V neposlední řadě se nám vyvedlo hned na začátku června i počasí, takže spokojenost veliká a opravdu můžeme všem jen doporučit. Jen jedno upozornění - bez bot do vody to opravdu nejde, ale jinak koupačka super i pro malé caparty a písek na bábovky a stavění hradů se dá najít také.
Ještě jeden tip - pokud nejste stále rádi na jedné pláži, vyplatí se vzít kola (případně si je lze půjčit u paní Slováčkové) - jezdili jsme s malou jak do města, tak podél pobřeží na větší hřiště, ke vzdálenějším plážím i na výlety do okolí (sice hodně kopcovatý terén, ale dají se najít i celkem pohodové trasy: např. cyklostezka do Punatu nebo se dá projet poloostrov Prniba).

4.1.2015 | Dušan Neuwirth

S agenturou paní Slováčkové jsme loni na konci června jeli poprvé. Jsme čtyřčlenná rodina a byli jsme ubytováni v karavanu. Byla to naše první dovolená tohoto typu, trochu jsme se báli ubytování v karavanu, ale po této zkušenosti mohu všem doporučit. Byli jsme se vším spokojeni. Zvládli jsme to i s naší divokou dvouletou dcerkou :-)

4.9.2014 | Šimanovi, Čechurovi

Pozdě, ale přece. Chtěli bychom až nyní - dva měsíce po dovče - poděkovat paní Slováčkové za příjemnou dovolenou, za krásný pobyt. Pod stany se nám moc líbilo, péče o nás byla výborná, spousta užitečných informací,..... Rádi se sem ještě vrátíme. I kvůli klidu, i kvůli křiku racků, i kvůli moři. Děkujeme

14.8.2014 | kempni

S agenturou ABC jsme letos jeli poprvé, i když už máme Chorvatsko projete s ruznými CK tato je bezkonkurenční.Vše blízko,čisto a hlavně přístup paní Slovačkové bych chtěla vyzdvihnout.Při poruše auta nám ochotně zařídila servis a vše co bylo potřeba včetně překladu.Tímto ještě jednou děkujeme.Prožili jsme krásných 14dní v příjemné atmosfeře.Můžeme tedy jen doporučit.Ještě jednou díky za vaš přístup a vždy dobrou náladu.p.s.na návrat

22.7.2014 | 2+3 Niezgodovi

Zdravíme cestovní agenturu ABC a paní Slováčkovou. Opět jsme u Vás po roce odmlky našli pohodu, klid i pro našeho ročního synka, který našel své pohodlí v postýlce ve stínu borovic. Vaše karavany jsou strategicky umístěny velmi dobře. Blízko do města, blíž na pláž, blížeji na zmrzlinu a do restaurace a nejblížeji na kurty a velmi čisté socální zařízení. Ještě jednou díky za vše co pro nás na místě zajišťujete.
Ať slunce nezapadá nad kempem Ježevac.
R+L+H+A+Š

22.7.2014 | Loderovi D+Z+J

S agenturou ABC pí Jindřiškou Slováčkovou jsme letos byli již na třetí dovolené na Krku v kempu Ježevac. Rozhodovali jsme se díky pracovním povinnostem až na poslední chvíli. Ještě jednou Vám chceme tímto poděkovat za to, že jste pro nás našla skvělé ubytování. My jsme se opět přesvědčili, že karavan je to pravé pro nás a náš odpočinek. Začínáme si však uvědomovat, že i těch deset dní je málo, ale za to vy nemůžete. Opět nám zde vyšlo nádherné očasí, teplé moře, pěkné městečko Krk k procházkám a super výlet na rybářské lodi. Děti byli nejvíc unešení když kapitán Nikica před jejich očima usmrtil chobotnici zakousnutím. Přejeme Vám ať se Vám vydaří letošní sezona a slibujeme, že příští rok se přihlásíme s dostatečným předstihem.
Živili David, Zuzka a Honza

3.7.2014 | Petra Moučková

Zdravím a všem, kteří se rozhodují, zda jet s ABC do Chorvatska, můžeme z vlastní zkušenosti říci: ANO! Od dětských let jezdím po kempech a vnímám zvyšující se kvalitu služeb, ale vloni (2013) paní Slováčková a její ubytování ve stanech v autokempu Ježevac překonali všechna očekávání. Čistota ve stanech i na sociálních zařízeních, vybavenost kempu, skvělé umístění stanů, ochota a vlídné jednání, snaha vyhovět i nestandardním požadavkům ... Prostě krásné místo pro dovolenou se vší možnou péči. Naše děti (měli jsme jich s sebou 6 v různém věku) byly nadšeny možnostmi, které kemp skýtal. Takže chcete-li jet, neváhejte, užijete si krásnou dovolenou! Zdraví partička ze Slatiňan

2.7.2014 | Kinclovi

Agenturu ABC jsme letos vyzkoušeli poprvé a určitě ne naposledy. Ačkoli nám počasí moc nepřálo a moře bylo ještě chladné-cca 20 stupňů (byli jsme začátkem června), dovolená se nám moc líbila. Kemp Ježevac je na perfektním místě-blízko k moři i do krásného starobylého městečka Krk,takže i když není zrovna na koupání,je pořád co dělat. Kemp je čistý, i sociální zařízení je neustále uklízeno,najdete v něm všechno potřebné a pokud ne, centrum města je opravdu hned "za rohem". Karavan je bezvadný, čistý,prostorný,klimatizovaný a je zde všechno potřebné. Děti měli z bydlení v "domečku na kolečkách" veliký zážitek. Služby paní Slováčkové,majitelky agentury,byly perfektní,je vždy ochotná a usměvavá,se vším poradí.Děkujeme jí i její dceři Leonce s Vikym za prožití krásné dovolené. Určitě se na Krk ještě vrátíme-DOBRO DOŠLI!

29.6.2014 | Viktor Hrachovec

Letos poprvé jsme využili služeb CK ABC a strávili tak velmi příjemnou dovolenou na ostrově KRK. K ubytování i kempu nelze napsat křivého slova a vše lze zhodnit na výbornou. Zvlášť bych vyzdvihl paní Slováčkovou, která zařídí, poradí, zorganizuje a to vždy s úsměvem na tváři. Při dalších cestách do Chorvatska opět rádi využijeme služeb této CK. Prostřednictvím této recenze, tak ještě jednou děkujeme za velmi příjemnou dovolenou.

Viktor Hrachovec

24.6.2014 | Eva Byrtusová

Před pár dny jsme se s dcerami vrátily z krásné dovolené, prožité v nádherném a čistém prostředí kempu Ježevac. Vše potřebné bylo na dosah ruky, od čisťounkého moře, starobylých uliček města, až po obrovské porce vynikající zmrzliny :-)
Ubytovány jsme byly v super novém stanu,
který byl perfektně vybaven. I přes nepříznivé počasí jsme si užily nádhernou a dovolenou, zejména zásluhou milé i starostlivé paní delegátky Jindřišky a její dcerky Leonky, které byly vždy úsměvavé,vlídné a ochotny pomoci.
Takže moc děkujeme, vřele agenturu ABC doporučujeme
a doviđenja za rok! :-))
holky Byrtusovy

9.3.2014 | Machalkova33@seznam.cz

S předchozími recenzemi mohu jen souhlasit. Na Krku jsme byli s manželem několikrát a vždy jsme byli velmi spokojeni. Machálkovi z Olomouce

29.10.2013 | Hrubanovi Liberec

Když jsem četla předcházející recenze, nedalo mi, abych i já nepřispěla svojí poznámku.
Jak se říká - Kdo jednou zkusí, nechce jinak. Ten kdo nebyl u "naší šéfice", ten to nepochopí.
Takže vše, co je níže popsáno, je pravda a nám nezbývá, než se těšit na příští rok.
Děkujeme paní Slováčková a těšíme se v létě 2014, už po sedmé.

13.9.2013 | L. Broškovičová -Brno

S genturou ABC - Jindřiška Slováčková - jsme byli na dovolené poprve, pobyt hodnotíme velmi kladně, prostředí bylo pěkné,blízko centra, karavan čistý, postele na kterých se dalo dobře spát, soc. zařízení čisté. Paní Jindřiška se o nás starala velmi dobře, s velkou péčí a stále v dobré náladě. Děkujeme a dáváme palec nahoru. Velice doporučuji rodinám s dětmi.

12.9.2013 | Štěpánka Řehová

Je tomu teprve pár dní, co jsme se vrátili z dovolené na Krku a já stále cítím tu pohodu, klid a teplo Jadranu. Již 15 let jezdíme na dovolenou do Kempu Ježevac s cestovní agenturou ABC a každým rokem si slibujeme, že přijedeme znovu. Stále se zlepšující služby v kempu, úžasné a čisté pláže, historické centrum města a v neposlední řadě, stále se usmívající Jindřiška jsou důvody, proč dovolenou nechceme trávit jinde.
CHVALA za opět úžasnou dovolenou a příští rok na viděnou.

Štěpánka, Pája a Natálka Řehovi
Lenka a Ráďa Bednaříkovy

6.9.2013 | Martin Karlíček

Přesně před týdnem jsem se vrátil ze své nejhezčí dovolené v životě, a už když jsem odjížděl, slíbil jsem si v duchu dvě věci - jednak že napíšu tuhle recenzi, a hlavně že se sem za rok zase vrátím. V Chorvatsku už jsem vyzkoušel skoro všechno, ubytování v kempu, v apartmánu i v hotelu, ale karavan u paní Jindřišky na Krku má u mě jedničku s hvězdičkou.
Čisté a velmi dobře vybavené karavany kousek od pláže ve stínu borovic v jednom z nejhezčích kempů na Jadranu, moderní a čisté umývárny, teplá voda 24 hodine denně, obchůdek, restaurace, na jednu stranu pobřeží pár minut po krásné promenádě do historického centra městečka Krk, na druhou stranu kilometry pobřeží s plážemi a plážičkami, které se svou křišťálově průzračnou vodou přímo svádějí ke koupání. A to nejlepší nakonec - u paní Jindřišky si člověk připadá jako v bezpečí babiččiny peřiny, tak úžasný, vstřícný a pohodový přístup ke klientům jsem ještě v životě nezažil, a bojím se, že už ani nikdy nezažiju ... leda zase za rok na Krku v Ježevači.

Palec nahoru a dík za všechno!

2.9.2013 | Rodina Skorkovských

Poprvé jsme zažili dovolenou v kempu v karavanu a mohu všem jen doporučit. Čisté karavany, čisté umývárky, čistý celý kemp Ježevac :)Vřele doporučujeme. Žádné fronty na toaletě nebo ve sprchách.Paní Slováčková ihned vyřešila sebemenší problém. Za nás za 1 a koupání úžasné...

27.8.2013 | Langrovi

S agenturou ABC paní Slováčkové jsme byli na dovolené v kempu již potřetí a opět jsme velmi spokojeni !!!!
Užili jsme si hezkou dovolenou a načerpali energii do zimních měsíců.
Doporučujeme všem.

24.8.2013 | Renata Kriegerová

Již po několikáté jsme stávili krásnou dovolenou na Krku od cestovní agentury ABC paní Jindřišky Slováčkové.Jako vždy se nedá nic vytknout.Ubytování blízko pláže i blízko města, karavany i stany jsou plně vybaveny,všude čisto,sociální zařízení pravidelně uklízeno,kemp splňuje vysoký standart. Opětovně jsme si užili plavby na lodi s rybolovem a následným neskutečným zážitkem kulinářského umění kapitána a bezvadnou společností paní Slováčkové, které patří za veškerou péči a milý přístup ke klientům obrovská poklona. Paní Slováčková, moc děkujeme a přejeme mnoho úspěchů a splnění všech Vašich přání a plánů.

Renata,Pepa, Honzík a Martin

22.8.2013 | Šneidrovi

Letos jsme byli na Krku u paní Slováčkové již potřetí a vždycky jsme byli velice spokojeni. Karavan byl vždy pěkný, čistý a to samé platí i pro prostředí kempu.
Všem doporučujeme a těšíme se, že se zase vrátíme.

18.8.2013 | Rodina Kubšových z Aše

Letos jsme byli s našimi třemi dětmi s agenturou ABC v Chorvatsku poprvé. Jezdíme pod stan už 25 let,tak jsme byli zvědaví na kemp v Chorvatsku. Ani nevím, co bych vlastně měla napsat, protože všechno už bylo napsané v ostatních recenzích. Stan super vybave-ný, všude čisto i na sociálkách! Teplá
voda teče kdykoliv si vzpomenete a pitná voda teče v celém kempu. Každý stan má svůj soukromý koutek ve stínu borovic, pro auto máte vyhrazené vlastní parkovací místo a ráno vás budí rackové svých řechtáním. A opravdu se tu nekrade (v Čechách se mi ztrácely i kolíky na prádlo).Paní delegátka Jindřiška Slováčková je vážně moc sympatická, ochotná a přátelská.Člověk si tu opravdu připadal jako u tetičky na návštěve. Poradí Vám, co kde seženete včetně tipů na výlety po okolí. Celodenní výlet lodí, který nám doporučila a pomohla zajistit, neměl chybu, můžeme opravdu všem doporučit. K moři je to vážně kousek, voda i pláže jsou čisťounké, jídlo v restauracích výborné a porce fakt veliké. Určitě se nají každý. Starobylé městečko je krásné a večer je tam pěkně živo. A když Vám vyjde počasí tak jako nám, tak si snad člověk nemůže ani nic víc přát. Jediná negativní věc na celé dovolené byla ta, že to tak rychle uteklo. Ale za to agentura ABC fakt nemůže, takže dovolenou s nimi můžeme opravdu vřele doporučit. Bude o Vás bezvadně a kdykoliv s úsměvem postaráno.

18.8.2013 | Jerychovi z Krkonoš

Děkujeme za skvělou dovolenou v karavanu.Vše bylo opět super i stále usměvavá paní delegátka.Kemp se stále zvelebuje,nové pláže,umývárky .Všude čisto a uklizeno.Těšíme se na další dovolenou na Krku.

28.7.2013 | MONIKA VELEBOVÁ S RODINOU

K moři jsme jeli po dlouhých sedmi letech a byli jsme velice mile překvapeni.Perfektní ubytování ve stanu, čistota kempu, dostupnost k moři, sociálky v dosahu a hlavně čisté!!! Velice jsme si to s dětmi a přáteli užili, vůbec se nám nechtělo domů. Výlet lodí doporučujeme, úžasná atmosféra, příjemné zpestření celého týdne. Paní Slováčková je velice milá a ochotná paní. Už se těšíme někdy příště.
Monika,Láďa, Klárka a Ondra Velebovi

23.7.2013 | Táta s dcerou 5 let

Myslím, že chválit je zbytečné, protože to již udělali ostatní. Mohu jen doporučit. Jestli máte děti tak je to ideální, už ráno v 9 jsme byli v moři. A pak zpátky něco uvařit malý, protože s nepřeberného množství specialit jedla jen hranolky (denní menu za 40 Kun). Polední klid u karavanu, schovány v lese, a zase k moři, večer procházka ve starém městě. Nechápal jsem jak to malá mohla vydržet,ale unavený jsem byl jenom já. Vyšlo počasí takže dovolena na jedničku.

14.7.2013 | Bílkovi - Most

Super dovolená :)
Nemáme žádné připomínky. Prostředí krásné, čisté a zařízení perfekt.
Všem doporučuji. Určitě se vrátíme.
Paní Slováčková, moc děkujeme.Bílkovi

9.7.2013 | RODINKA KOZLOVÁ

LETOS JSME BYLI POPRVÉ U MOŘE A VYBRALI JSME SI TENTO KEMP, PODLE CHVÁLY NA NĚJ A JEN BYSME OPAKOVALI CHVÁLY CO TADY PÍŠOU OSTATNÍ :-) FAKT VELIKÁÁÁ SPOKOJENOST A PŘÍŠTÍ ROK SE TAM PODÍVÁME URČO ZASE :-)VŠEM MOC MOC DOPORUČUJEME, BUDETE FAKT SPOKOJENÍ A PANÍ SLOVÁČKOVÁ - ZLATÁ ŽENSKÁ, PŘÍJEMNÁ PANÍ, MILÁ, OCHOTNÁ,....... SKVĚLÁ DOMLUVA S NÍ, KDYŽ SE DOVČA DOMLOUVALA..... MÁME OPRAVDU KRÁSNÝ ZÁŽITKY A HNED BYSME JELI ZASE :-)JINAK MY POCHÁZÍME OD OLOMOUCE A CESTA TRVALA 9 HODIN

9.7.2013 | Mlejnkovi - Jižní Morava

Poslední 3 roky jezdíme pravidelně na ostrov Krk, nicméně pokaždé do jiného města. Letos jsme si vybrali město Krk a camp Ježevac - a karavan od CA ABC.
Od paní Slováčkové jsme dostali perfektní instrukce, takže s vyhledáním campu či postupem na recepci nebyl žádný problém. Paní Slováčková nás vřele uvítala, seznámila nás s mapou městem, prozradila možnosti ostrovu, apod. Ubytování v karavanu bylo perfektní, jsme maximálně spokojeni, skvěle vybavené a čisté. Každý karavan má své soukromí, je tam krásný klid a pohoda, vše je kousíček - toalety, sportovní vyžití, moře, obchody, zmrzlina. Samotné centrum města je velmi blízko. Velmi oceňuji celkový proklientský přístup paní Slováčkové. Všem, kdo o tomto ubytování přemýšlí, tak radím - neváhejte, stojí to za to! Doposud jsme byli ubytováni v hotelech či apartmánech, ale po této zkušenosti budu doporučovat tento typ dovolené a určitě se budeme vracet na toto místo častěji :)

30.6.2013 | Jana Svobodová

Recenze pobytu v kempu Ježevac
Do kempu jsme dorazili z Ostravy autem 14. června 2013 na doporučení mé dcery Radany, která si ho oblíbila a pobývala zde tou dobou s manželem a dvěma syny už podruhé v plně vybaveném karavanu agentury ABC. Cesta zabrala asi jedenáct a půl hodiny. Přiznám se, že jsem se trochu obávala podmínek ubytování v kempu, konkrétně společných toalet, ale byla jsem mile překvapena vším, na co jsem narazila. Paní Jindřiška Slováčková se věnuje hostům s až dojemnou vstřícností, pečlivostí a obětavostí, připadala jsem si díky jejímu přístupu jako na rodinné návštěvě. Přitom je vidět, jak jí záleží na pořádku, čistotě i na spokojenosti všech, to jsem upřímně obdivovala a ocenila. Společné toalety, sprchy i prostory na umývání nádobí a ruční praní jsou od karavanů a stanů ABC pár kroků, údržba a hygiena jsou zde na špičkové úrovni. K moři se dojde za tři minuty, na nákup je to taky kousek, člověku nic neschází. Celý kemp je obrovský, ale ?koutek? vyhrazený agentuře ABC působí jako taková oáza poklidu. Za naši skupinu (byla jsem společně s přítelem a dospělým synem) potvrzuji maximální spokojenost a vřele doporučuji dalším hostům, aby neváhali přijet!
Jana Svobodová

29.6.2013 | Jitka Svobodova¨Mladá Boleslav

29.6.2013 Včera jsme se vrátili z dovolené v Chorvatsku,ostrov Krk, město Krk,kemp.
Ježevac CK. ABC Rýmařov
Cesta autom. - 12 hod.,ubyt.v perfektně vybavených a pohodlných karavanech- super.Hygienické zařízení čisté.vzdálenost k moři asi 50-100m.V kempu restaurace, kde výborně vaří a menší obchůdky.Sportovní vyžití.Do malebného města Krk asi 800m.Vše i starost o nás paní Jindřiškou Slováčkovou nemělo chybu.Z dovolené jsme se vrátili spokojení a odpočatí.Výborná a levná dovolená.Vřele doporučuji
Svobodovi a Stezkovi

29.6.2013 | František Rýsl

V kempu Ježevac jsme byli poprvé.Ujala se nás milá paní Jindřiška Slováčková, která splnila veškerá naše přání. Ubytování bylo skvělé a též sociální zařízení nemělo chybu. Byli jsme v Chorvatsku na mnoha místech, ale toto místo je jedno z nejhezčích. Určitě se sem rádi znovu vrátíme.

17.12.2012 | Jan a Ivana Dittrichovi

Koncem června jsme s manželkou poprvé navštívili ostrov Krk. Musím předem říci, že Chorvatsko je pro nás srdeční záležitost. Proto už mnoho let navštěvujeme různá místa této země. Je pár věcí, které mě na Chorvatech štvou, ale kdo z nás je dokonalý.
Kemp Ježevac je docela velký, ale přehledný. Řekl bych, že i klidný, byť zrovna probíhalo mistrovství ve fotbale.
Karavany jsou rozmístěny velmi rozvážně.
Klienti mají soukromí i kontakt s okolními obyvyteli ostatních karavanů a stanů. Co je opravdu perla, to je "fish picnic" organizovaný paní Slováčkovou.
Už roky ignoruji nudné a šablonovité výlety lodí tohoto ražení. Nechal jsem se přemluvit a ani trochu nelituji. S čistým svědomím mohu všem vřele doporučit.
Co se týče osoby paní Slováčkové, je to
podnikatelka s velkým "P". Na nic si nehraje a problém klienta se stává i jejím problémem. V čase pobytu se mi stala nehoda, kterou mi pomohla zdárně vyřešit. Ještě jednou děkuji. Na závěr snad jen: "spokojení holubi se vracejí". Zdravím, Dittrich Jan

11.11.2012 | Karel Babánek

To se také přidám, celkově jsem byl na Krku v Ježevacu jen 2x, ale určitě ještě pojedu, mezitím jsem byl v Primoštěnu a v Medulinu, abych poznal i jiná místa, všude je hezky, ale celkově zatím Krk u mě s ženou a naší fenkou, která byla vždy s námi, vede. Skvělý kemp a skvělí Slováčkovi, hezké město i ostrov, funkčnost všeho, co potřebujete, včetně obchodů, platby kartami, bankomaty a tak. Dobrá možnost pro venčení pejsků v lese(to není všude). Tak někdy ahoj, nashledanou KB z Jílového u Prahy.

11.11.2012 | Eva Voglová

Na ostrov Krk,kemp Ježevac jezdíme již 13 let, tak zřejmě po letošní měsíční dovolené mohu srovnávat. Nebudu popisovat úžasný Jadran, ale zdůrazním klady a zápory. CK ABC sídlí v areálu Ježevac několik desítek metrů od moře, sociálky po celý den a noc perfektně čisté,vzdálené od karavanů pouze 50m, velká výhoda i pro starší,co mě nejvíce potěšilo je ochranka, která neustále hlídá celý prostor. Karavany jsou super vybavené pro vše co potřebuji. Pláže čisté upravené, fišpiknik si nenechám každý rok ujít. Přemýšlejte o příští dovolené v HR s CK ABC Rýmařov

6.11.2012 | PVB group

Již patnáct let jezdíme v počtu dvaceti až padesáti lidí na skupinové rodinné dovolené k moři. Pokaždé jinam. Letos jsme se na doporučení kamarádky vydali na ostrov Krk do karavanů a stanu cestovní kanceláře ABC. Ve srovnání s mnoha dalšími destinacemi vychází kemp Ježevac velmi dobře. Blízkost pláže, sportovišť, obchodů, města, čistota sociálního zařízení, umístění a vybavenost karavanů a stanů, vstřícnost paní Slováčkové, atd., to vše člověka na dovolené velmi potěší. Pro skupinový zájezd více rodin zcela ideální místo. Pavel Bařinka

5.11.2012 | H.M.Džuganovi - Teplice

Několikrát jme navštívili kemp Ježevac na ostrově Krku - město Krk.Byli jsme ubytováni u pani Slováčkové-cestovka ABC-Rýmařov,jak ve stanu tak v karavanu a byli jsme,vždy naprosto velmi spokojeni.Myslím si že potřebuje touto cestou pochvalit ona i její dcera,které se o to všecko starají.Manželé Džuganovi - Teplice

3.11.2012 | Katka a Honza

Letos to byla naše první společná dovolená a musím říct, že díky CK ABC a paní Slováčkové jsme si to dokonale užili.
Fishpiknik na který jsem byla přemluvena byl naprosto parádní až na zjištění, že evidentně trpím mořskou nemocí :) . Kdykoliv byl nějaký problém nebo jsme se chtěli na něčem domluvit měla na nás pí. Slováčková vždy čas. Kemp září čistotou, moře je co by kamenem dohodil a krásné město Krk to samé.
Jestli to vyjde, tak příští rok zase jedeme :)
Děkujeme za hezkou dovolenou, kterou můžeme všem vřele doporučit :)

29.10.2012 | Pavla Nečasová,Bohuňovice

Na Krku v cempu Ježevac jsme letos byli již po páté a tak můžeme srovnávat. Úroveň cempu je rok o od roku dokonalejší, perfektní sociálky čisté tak jak někteří nemají ani doma, perfektní služby jak ze strany paní Slováčkové, tak zaměstnanců cempu na recepci. Vyzkoušeli jsme ubytování jak ve stanu, tak v apartmánu, v mobilním domku a letos podruhé v caravanu. Ideální pro děti,připadají si , že stanují a přitom jsou v dokonale vybaveném caravanu s klimatizací. Není to sice jak v hotele s all-inclusive, ale právě v tom je to kouzlo dovolené - v přírodě v chládku pod borovicemi a přitom máte vše potřebné na dosah ruky.
Vřele doporučujeme, tak zatím nashle.
Rodina Nečasova a Suchých

22.9.2012 | Brožkovic

MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJEME!!! ABC cestovní kancelář má v kempu Ježevac umístěné karavany v blízkosti moře, sociálek, sportovního vyžití - ideální, jak pro děti, tak dospělé. Vše je v dosahu, a přesto jsou karavany umístěny tak, že není narušeno soukromí ubytovaných. Celkově je kemp udržovaný v nadstandardní čistotě, je vidno, že prioritou je i bezpečnost ubytovaných (kemp hlídají pracovníci bezpečnostní agentury) a k tomu všemu komfortu nelze opomenout vstřícnost paní Jindřišky - usměvavé a lidské. Ráda Vám doporučí aktivity nebo místa, které je možno navštívit a to jak na kole, tak autem či na lodi. Je tu spousta variací, jak trávit jednotlivé dny a to pokládáme za velký benefit tohoto kouzelného místa. Díky tomu, že pro paní Jindřišku je Krk druhým domovem, tak Vám ráda poradí, či řekne informace o kterých se v průvodci ani nedozvíte. Proto ABC cestovní kanceláři udělujeme GOLD BROZKOVIC AWARD - děkujeme za krásnou dovolenou:)

27.8.2012 | Carbolovi, Ostrava

Letos jsme byli na Krku poprvé a rozhodně můžeme říct, že to nebylo naposled. U nás boduje vynikající dostupnost z ČR, skvěle vybavené a čisté karavany, krásné prostředí kempu i celého ostrova a také to, že je zde vyžití jak pro dospělé, tak i pro děti. Vzhledem k poloze karavanů je všude blízko, je zde na výběr z několika pláží, restaurací a výletů a když připočtu i počasí, které bylo na výbornou - není co vytknout. A nesmím zapomenout ještě jednou poděkovat paní Slováčkové, jednak za výbornou organizaci, ochotu, pečlivost a starostlivost o klienty, tak i za velkou pomoc při nehodě našeho syna. Rozhodně všem můžeme dovolenou s agenturou ABC jen doporučit!

20.8.2012 | Hanzlíkovi z Liberce

Jednou jsme zkusili, a zatím nechceme jinak. Na Krku s paní Slováčkovou jsme letos trávili již osmé léto. Nechybí nám tu luxusní hotel ani all inclusive. Dny užíváme poctivě a zcela svobodně.Dokud věk dětí dovoloval, trávili jsme zde klidné červnové termíny. Poslední roky se vracíme na 14 dní v plné sezóně, a nemá to chybu. Po celou dobu je o nás báječně postaráno, každý sebemenší problém je paní Slováčkovou okamžitě řešen. To vše v kombinaci s každoroční modernizací kempu, rozšiřování jeho služeb, úžasnou místní kuchyní a průzračným mořem je nepopsatelné.
Takže milá šéfice, těšíme se zase za rok.
:-) :-) :-)

20.8.2012 | Rodina Pospíšilova

Letošní dovolená v Chorvatsku byla opět na výbornou. S CA ABC jsme už byli po druhé na tři týdny a jestli vše dobře dopadne tak se příští rok vrátíme zpátky. Paní Slováčková je výborná delegátka stará se o své hosty jako o svou rodinu. Letos jsme byli ve stanu a můžu říct že byl dokonale vybaven a nedalo se nic vytknout. Takže abych vše shrnula vřele všem doporučuji tuto dovolenou. A zdravíme paní Jindřišku a těšíme se na příští dovolenou strávenou na Krku. A mooooooc děkujeme za překrásnou dovolenou.

19.8.2012 | Šílených Mirošovice

S ck ABC jsme letos prožili velmi příjemnou dovolenou, vše bylo skvělé - ubytování, prostředí, počasí atd. a to vše nám 100% zajistila paní Slováčková, které tímto velmi děkujeme.

17.8.2012 | Šimralovi - Jičín

Sjezdili jsme o prázdninách za uplynulých 30 let Chorvatsko /dříve Jugoslávii/ od Poreče po Dubrovník. A skončili jsme na Krku u naší "šéfice" Jindřišky, kde trávíme dovolenou pravidelně hezkou řádku let. Nebudeme opakovat pozitiva předešlých recenzí, se kterými se plně ztotožňujeme, my si nejvíce ceníme kamarádů, se kterými se na Krku vždy rádi setkáváme, a doufám, ještě budeme setkávat. Neboť, kdo někdy navštíví Krk, určitě se zase vrátí.

12.8.2012 | rodina Polesných Benešov

Po návratu z dovolené s CA ABC paní Slováčkové nám nezbývá, než se připojit k samé chvále uvedené v předchozích recenzích. Péče o klienty je skvělá, prostředí krásné a když se přidá luxusní počasí(jako v našem případě), tak to prostě nemá chybu. Doporučujeme nechat se zlákat na výlet lodí zprostředkovaný paní Slováčkovou - super zážitek. S touto agenturou rozhodně prožijete krásnou dovolenou.

8.8.2012 | Nedvědovi s vnukem

Po letech zpět pod stan a zcela bez problémů. Pod vedením paní Slováčkové to snad ani jinak být nemůže.Stan dokonace vybaven, předáván ve vzorném pořádku.Pro rodiny s malými dětmi je prima, že zde děti nemají se svými sousedy-vrstevníky jazykovou bariéru.
Lze bez váhání doporučit.

3.8.2012 | Meškánovi

S agenturou ABC jezdíme na dovolenou na ostrov KRK již třetím rokem a mohu Všem jen vřele doporučit.Delegátka paní Slováčková je schopna velmi rychle řešit potíže, které mohou nastat např.porucha automobilu, zdravotní potíže klientů atd. Na základě dosavadních zkušeností se chystáme s rodinou opět navštívit v příštím roce autokemp Ježevac.

2.8.2012 | Růžičkovi - Dolní Moravice

Když jsme jeli poprvé před 15-ti lety na Krk do kempu Ježevac, byla to velká neznámá. Agenturu ABC paní Slováčkové jsme již využili od té doby mnohokrát a vše kolem ní si zaslouží jen pozitivní hodnocení. Vždy pohodová, jistá a zajímavá dovolená. Děkujeme za čisté a útulné ubytování, příkladné služby delegátek. Upřímně tento typ dovolené doporučujeme a osobně si přejeme, aby ABC na Krku vydžela ještě hodně dlouho.
Brzy opět DOBRO DOŠLI V KEMPU JEŽEVAC.

25.7.2012 | Rodina Frantova z Ořechova u Brna

S agenturou ABC pí Jindřiškou Slováčkovou jezdíme na dovolenou již pátou sezonu a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Letos jsme vyměnili milovaný Krk za Bašku a ubytování v apartmánu, vše bylo bezvadné a ikdyž jsme jeli do neznámého prostředí tak jsme pí Slováčkové plně důvěřovali že přes její agenturu nabízené ubytování bude v pořádku. Vše bylo super nad naše očekávání takže touto cestou mockrát děkujeme a těšíme se příští rok.

19.7.2012 | Jana + malý a velký Tonda

S agenturou paní Slováčkové jsme letos na konci června jeli poprvé a určitě ne naposled. Líbil se nám pobyt v čisťounkém karavanu, velmi upravený kemp, všude blízko, velký výběr pláží a v neposlední řadě přístup samotné majitelky. Ze své vlastní zkušenosti musím říct, že byl velmi nadstandartní ke všem zůčastněným, takže jen tak dál a klobouk dolů paní Slováčková! Dále se zmíním o tom, že ostrov Krk má krásnou přírodu, čistou vodu a je velmi blízko z ČR. Vřele doporučuji výlet od této cestovní agentury s rybářskou lodí. Nedá se srovnat s klasickými fišpikniky, budeme dlouho vzpomínat. Pokud by měl někdo zájem se na něco zeptat tak: janapucalkova@seznam.cz

13.7.2012 | Rodina se dvěma malými kluky z Ostravska

Letošní dovolená v Chorvatsku s cestovní kanceláří ABC se vydařila na výbornou a to zejména díky úžasnému a vždy vstřícnému přístupu paní Jindřišky Slováčkové. Musíme napsat, že málokterý majitel cestovky se stará tímto způsobem o své klienty, takže hodnotíme maximálním počtem hvěždiček ******. :-D
Co se týká kempu Ježevac, tj. v čistotě udržovaného sociálního zázemí, lze také hodnotit kladně. Letošní rok navíc dle informací pí Slováčkové je česká sekce karavanů a stanů přesunuta na jiné místo. My jsme s jeho polohou byli maximálně spokojeni, protože je vše skutečně blizoučko - pláž pro malé děti, sociální zařízení a v neposlední řadě zmrzlina a město. Předešlá poloha nám připadá mnohem horší, protože vše je dál a jste skoro v centru kempu. Aktuálně jste jakoby v ústraní, kde kolem Vás nekorzují davy lidí, a přitom jste strategicky blízko všeho, co zrovna potřebujete.
Také karavany této cestovní kanceláře jsou udržovány v čistotě, jejich vybavení je na dostatečné úrovni a nelze vznést jakoukoli negativní připomínku. MŮŽEME TEDY JEN DOPORUČIT! ...a těšíme se někdy příště, milá paní Jindřiško! JEN TAK DÁL!

12.7.2012 | Lónovi

agenturou ABC - Jindřiška Slováčková - jsme byli na dovolené poprve, pobyt hodnotíme velmi kladně, prostředí bylo pěkné, zařízení čisté, paní Jindřiška se o nás starala velmi dobře, s velkou péčí a stále v dobré náladě. Děkujeme a dáváme palec nahoru.